Compatibele versies
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2745 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 min
Salmone al cartoccio
35 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pesce spada agrumato
35 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min