Compatibele versies
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2745 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min