![Tranci di tonno in crema alla cipolla Tranci di tonno in crema alla cipolla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BF043C8-8E57-4581-AC43-4D34234D6B1F/Derivates/916E2DAA-9337-449C-9025-B872960344B5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
of 1 cucchiaino di aneto secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2091 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 godz.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Moscardini al limone
30 min
Anelli di totano in umido
30 min
Filetto di orata con peperoni
25 Min