Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
of 1 cucchiaino di aneto secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2091 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Salmone glassato miele e senape
30 min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Spada alle erbe con olive
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Palamita in crema di finocchio
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tonno in agrodolce
1h