Compatibele versies
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Orata al sale
40min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Salmone al cartoccio
35 min
Platessa al pomodoro
30 min
Insalata di tacchino e fagiolini
45min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min