Compatibele versies
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Platessa al pomodoro
30 Min