Compatibele versies
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min