Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di scalogno
of ½ spicchio di aglio - 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di carota a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 180 g di ceci bianchi in scatola,sgocciolati
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pasta secca corta integrale, tipo mezze maniche rigate
- 60 g di gamberetti sgusciati (optioneel)
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 dk
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Penne integrali con lenticchie
25min
Purea di fagioli e spinaci
35min
Riso e crema di ceci
40min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 dk
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 dk
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 dk
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 dk
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min