Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ scalogno
- 30 g di pomodori secchi
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 160 g di pasta integrale tipo penne (cottura 10 minuti)
- 120 g di lenticchie in scatola, sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 Min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h