Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carote a rondelle
- 250 g di patate rosse a pezzi
- 400 g di bietole fresche (foglie e coste), a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 100 g di crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1h
Cicorie stufate
35min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Minestra di verze e patate
1h
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 dk
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Lenticchie speziate in umido
1sa 30 dk
Ceci in umido
1sa 30 dk
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Antica minestra ai broccoletti
45 dk