Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Calamari in umido
55 min
Anelli di totano in umido
30 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Seppie con i piselli
40 min
Insalata di polpo e zucchine
1h