Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
TM5

Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi

4.2 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 10 g di nocciole sgusciate
  • 50 g di anacardi non salati
  • ½ spicchio di aglio
  • 50 g di spinaci baby freschi, lavati
  • 75 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di pasta secca tipo penne

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2347 kJ / 561 kcal
Eiwitten
13.4 g
Koolhydraten
67.2 g
Vetten
28.4 g
Vezels
2.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten