Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di pinoli sgusciati
- 10 g di nocciole sgusciate
- 50 g di anacardi non salati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne risottate con verdure
35 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min