Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di broccoli verdi, i gambi a tocchetti (2 cm)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min