Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle, in quarti
- 200 g di carote, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 - 15 foglie di basilico fresche + q.b. per guarnire
- 400 g di pomodori in scatola
- 20 g di vino bianco
- 800 g di filetti di petto di pollo, a dadini (4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1357 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo, pancetta e olive
35 min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Coppa di maiale in umido
1sa 30 dk
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1sa 30 dk
Spezzatino di manzo e fagioli
1sa 30 dk
Porkolt
1h 10 min
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Pollo alla cacciatora
50 min
Pollo alla romana
1h 10 min