Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ limone, solo la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 2 cucchiaino di sale
- 740 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca integrale, tipo caserecce
- 150 g di asparagi a rondelle (peso lordo 350 g)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Fusilli e melanzane
25 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Penne risottate con verdure
35 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Orecchiette speck e radicchio
35 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min