Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ limone, solo la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 2 cucchiaino di sale
- 740 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca integrale, tipo caserecce
- 150 g di asparagi a rondelle (peso lordo 350 g)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con verdure
35 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Penne in crema di gambi
35 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min