Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di scamorza a pezzi
- 6 uova
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Pappa di pomodoro e uova (tumatica e euv)
40 min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 dk
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 dk
Plumcake salato con miele, rosmarino e Gorgonzola
1 godz. 5 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Frittata autunnale
1h 15 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 dk
Sformato di riso con brie e cotto
1 godz. 30 min
Uova alla piemontese
45 min
Vellutata di patate e robiola
45 min