Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura allo zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 4 filetti di orata fresca
Filetti di orata
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di patate, pelate e a fettine (½ cm)
- 4 pizzichi di sale
- 20 olive nere denocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al sale
40min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Branzino al sale aromatico
55min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min