![Penne lisce al ragù di trevisana Penne lisce al ragù di trevisana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/065e67e7-e73f-408a-a738-f1aeb33bced3/Derivates/adff9809-6717-4947-8b42-6ebc2acf039b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 grammi di radicchio di Treviso a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 di pasta tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Orecchiette speck e radicchio
35 min
Fusilli e melanzane
25 Min