Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 830 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Spada alle erbe con olive
40min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 dk
Platessa al pomodoro
30 dk
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 dk
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min