![Pesce spada con fagiolini e olive Pesce spada con fagiolini e olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81C07D0D-1708-4D75-9ADB-DDA4F0955530/Derivates/323DAD81-F4A1-4A5B-B9BF-CD6EFCAD557E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 830 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Pesce spada agrumato
35 min
Platessa al pomodoro
30 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Insalata di riso con seppie e patate
45 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min