Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di succo di pompelmo rosa
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fette di pesce spada (800 g circa)
- 500 g di acqua
- 300 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 28.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Orata al sale
40 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min