Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 60 g di bottarga secca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 350 g di spaghetti
- 400 g di pomodorini a metà
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline pulite e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Mezze maniche affumicate
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Farfalle asparagi e bottarga
35min
Vermicelli aglio e olio
25 min
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Linguine al salmone e vodka
20min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti al tonno
40min
Penne tonno, pinoli e limone
30min