Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di porri a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 40 g di vino bianco
- 100 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 160 g di pasta secca tipo fusilli
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 Min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Orecchiette speck e radicchio
35 Min