Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore a fette (peso netto)
- 150 g di cipolla rossa a fettine
- 2 pizzichi di sale integrale
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di olive taggiasche
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Broccoli stufati
40min
Contorno di verza
35min
Carote tiepide alla salvia
35min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Zucchine alla menta
30min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Melanzane trifolate
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min