Compatibele versies
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 4 filetti di pesce bianco (150 g l'uno)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 350 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297.1 kJ / 309.8 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Straccetti di tacchino insaporiti
15 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Bocconcini di tacchino insaporiti
15 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40 min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15 Min
Straccetti di pollo insaporiti
15 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min