Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di melanzane violetta tonde a cubetti (1 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 8 fette di pane casereccio
-
80
g di formaggio di capra a cubetti
of 80 g di Feta (formaggio greco) a cubetti - 8 - 10 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 921 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 256.1 mg
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 godz. 15 min
Caponata alla catanese
1h
Caponata (TM6)
1h 30min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Melanzane piccanti e lenticchie
30 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Pizzette di melanzane
40 min