Risotto ai peperoni
TM6 TM5

Risotto ai peperoni

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
    of 5 g di sale + q.b.
  • 30 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1788.5 kJ / 427.5 kcal
Eiwitten
7.3 g
Koolhydraten
66.4 g
Vetten
14.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Vezels
4.5 g
Natrium
11.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten