Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 530 g di acqua
- 5 g di miele
- 4 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina multicereali + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g succo di limone
- semi misti, a piacere
Crema di avocado
- 300 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 30 g di succo di lime
- 4 g di sale
Terminare la preparazione
- 6 uova fredde di frigorifero, intere
- acqua fino alla tacca di 1 litro
- 150 g di salmone affumicato a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2167.3 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 400.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa guacamole
10min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Trittico d'autore
2h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Tartare di salmone con avocado e uova
45min
Insalata di quinoa con patate dolci, mele e spinaci
25min
Pancakes
30min
Avocado toast con uovo
30min
Pokè bowl al salmone
35min
Gyoza
1h
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Pollo con le mandorle (per 2 persone)
35min