![Fregola ai frutti di mare Fregola ai frutti di mare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5a980a1d4c41a5de65d4426873d45d6d/Derivates/59610181a0a3fbd9a7d148e7217477bd3a06d09b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 656.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi e calamari speziati
20 Min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15 min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 Std.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.