Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di misto per soffritto (cipolla, cipollotti, porri), a pezzi (2 cm)
- 350 g di verdure miste (zucchine, carote, zucca, pomodori, patate), a pezzi (2 cm)
-
200
g di piselli surgelati
of 200 g di fagioli surgelati - 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 60 - 80 g di riso per minestra
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 722.5 kJ / 172.8 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 394.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di porri e orzo
45min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Zuppa frantoiana
45min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1 Std. 30 Min
Zuppa di cereali e verdure
40 min
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di legumi vegetariana
40 min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h