Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di salsiccia spellata e sbriciolata
- 500 - 550 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
- 200 g di fagioli borlotti in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461.1 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 658.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Minestra di orzo e funghi
1h
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8h
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Zavata carsolina
5h
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Mesciua spezzina
1h
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Lasagne zucca e salsiccia
2h