Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 230 g di zucchine, a pezzi
- 35 g di cipolla, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di ricotta
- 3 uova
- ½ - ¾ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di burro
- pepe macinato fresco, per condire
- sale grosso marino, per condire (optioneel)
- prezzemolo fresco tritato, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2 godz.
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 godz. 30 min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Rotolo di frittata
45 min
Vellutata di carote con omelette
30 dk
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Torta salata svuotafrigo
2 godz.
Contorno di cavolfiore al forno
30 dk
Frittatina alle zucchine
30 dk