Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di merluzzo
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di cipolla a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di Tabasco (optioneel)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di riso basmati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 574.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 dk
Straccetti di vitello ai carciofi
40 dk
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Salmone al vapore con piselli e riso
1sa
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 dk
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 dk
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 dk
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 dk
Merluzzo alla pizzaiola
30 dk
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Branzino al cartoccio
1h 10min