Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di merluzzo
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1116.3 kJ / 266.8 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 597.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 min
Salmone al curry con verdure invernali
35 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 min