Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
170
g di cipolle dorate in quarti
of 170 g di cipolle rosse in quarti - 150 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
- 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
- 150 g di zucchine a dadini
- 500 g di carne trita di manzo, magra
- 300 g di riso basmati integrale
- 70 g di acqua
- ½ dado di carne o vegetale
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2405.5 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 135.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1 Std. 20 Min
Riso al curry e pollo
40 Min
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Salmone al vapore con piselli e riso
1 Std.
Insalata di quinoa e pollo Tex-Mex
30 min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2 Std.
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 Min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 Min
Cous cous di verdure con branzino
30 min