Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane alla messinese
30 dk
Finocchi gratinati
30 dk
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Contorno di melanzane
25min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 dk
Lasagne di verza
2sa 30 dk
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1sa 30 dk
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Patate e zucca al vapore
25min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 dk
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min