Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 Min
Pasta fredda alla norma
30min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 Min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Contorno di cavolo nero
20 λεπτ.
Contorno di friggitelli
30min
Contorno di melanzane
25min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min