Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Contorno di cavolo nero
20 min
Broccoli stufati
40 Min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Finocchi gratinati
30 min
Cavolfiore alla Cavour (Bimby Friend)
50 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Contorno di melanzane
25min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Polpette di fave e pecorino
40 Min