Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lenticchie secche (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 300 g di cimette di cavolfiore, a pezzi piccoli
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992.5 kJ / 237.3 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 20.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Minestra di verze e patate
1 Std.
Zuppa di legumi vegetariana
40 Min
Zuppa di cereali e verdure
40 Min
Zuppetta di ceci
45 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Zuppa frantoiana
45 Min