Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 50 g di cipolla a metà
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, timo, alloro)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di pancetta a cubetti
- 100 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
- 400 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 120 g di orzo perlato
- 100 g di castagne cotte e pelate
- 100 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati
- sale q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2365.7 kJ / 565.4 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 139.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby® (TM6)
40 min
Contorno di patate americane speziate
45 min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1 Std.
Zuppa di fagioli
40 min
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min
Crema ai pomodori arrostiti
1 godz. 30 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 Std. 30 Min
Crema di zucca sottovuoto
1 Std.