Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di verdure miste a pezzi (es. zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, zucca)
- 800 g di acqua
- 150 g di cereali misti, sciacquati sotto l'acqua corrente
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 959.8 kJ / 229.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 284.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1 Std.
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 Std.
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di legumi vegetariana
40 Min
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min