Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di scalogno
- 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 40 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 120 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di Fontina a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2353.3 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 688.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto ricotta e spinaci
30 min
Risotto porri e finocchi
40 min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min