Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di scalogno a pezzi
- 120 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 60 g di vino bianco
-
820
g di acqua
of 820 g di brodo vegetale - 5 g di sale
- 200 g di mele a cubetti (1 cm)
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2256.5 kJ / 539.3 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 969.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto alle castagne
30 dk
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto ai profumi d'estate
30 dk
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto con petali di carote e caprino
30 dk
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 min