Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2421.3 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 603 mg
Alternatieve recepten
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 phút
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche radicchio e speck
2h 30 min