Torta salata asparagi e ricotta
TM6 TM5 TM31

Torta salata asparagi e ricotta

4.7 (111 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta brisèe

  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Ripieno

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porri a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2421.3 kJ / 578.8 kcal
Eiwitten
19.2 g
Koolhydraten
43.5 g
Vetten
37.5 g
Verzadigd vet
9.9 g
Vezels
3.5 g
Natrium
603 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten