Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di sedano a pezzi
- 20 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 350 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
- 350 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
- 650 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di code di gambero fresche, pulite e sgusciate
- prezzemolo fresco tritato, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1029.3 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 667.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di ceci
1h 10min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata d'inverno
50 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di lenticchie
1h 30 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5 min