Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
- 480 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 850 - 900 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 250 g di acini di uva rossa, a metà e senza semini
- 60 g di burro freddo, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2082.5 kJ / 497.7 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 72.4 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 120.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto mele, speck e timo
40 dk
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 dk
Risotto alle castagne
30 dk
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 dk
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 dk
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 dk
Risotto radicchio e pancetta
40 dk
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 dk
Risotto alla sogliola e limone
45 Min
Risotto mimosa
55min
Vellutata di patate e zucca
50min