Risotto radicchio e uva
TM6 TM5

Risotto radicchio e uva

4.2 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
  • 480 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino rosso
  • 850 - 900 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 250 g di acini di uva rossa, a metà e senza semini
  • 60 g di burro freddo, a pezzi

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2082.5 kJ / 497.7 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
72.4 g
Vetten
18.5 g
Verzadigd vet
8.8 g
Vezels
2.8 g
Natrium
120.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten