Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle tostate non salate
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di asparagi, pelati e a pezzi (4 cm) (vedere varianti)
- 300 g di carote, pelate e a pezzi (4 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 450 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 636 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di verdure
40min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min