Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia, senza pelle, a pezzi (2 cm)
- 900 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 200 g di farro sciacquato in acqua corrente e scolato
- 230 g di cavolo nero, pulito e a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1696.7 kJ / 405.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 530 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1hod.
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1hod.
Cacciucco di ceci
50 Min
Zuppa di farro e fagioli
1hod.
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Ribollita
2 godz. 30 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1hod.
Zuppa di ceci e cicoria
1hod.
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min