Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 40 g di mandorle con la pelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di timo secco
- 80 g di guanciale a striscioline
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 216 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45 Min
Vellutata di piselli
20 Min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 Min
Crema di finocchi
35 Min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Vellutata di carote
35 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min