![Vellutata al cavolo viola e kefir Vellutata al cavolo viola e kefir](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EE9A8CC-C88F-45CD-925E-DA6E7FCEEC1A/Derivates/7861ea49-cb14-4584-aca7-0a2fe1075bfd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- 100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Vellutata di cavolfiore
50 мин.
Vellutata di verza al vino bianco
50 мин.
Purè di cavolo viola
40 мин.
Vellutata di zucchine e zenzero
50 мин.
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 мин.
Vellutata di finocchi e zafferano
50 мин.
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 мин.
Vellutata di zucchine con feta
50 мин.
Vellutata di zucca
30 min