Polpette di radicchio e ricotta
TM5 TM31 TM6

Polpette di radicchio e ricotta

4.5 (279 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 50 g di cipolla
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
  • 80 g di pangrattato + q.b.
  • 1 - 2 cucchiai di pangrattato
  • pangrattato q.b.

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
257.5 kJ / 61.6 kcal
Eiwitten
2.2 g
Koolhydraten
3.8 g
Vetten
4.4 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten