Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di speck Alto Adige IGP a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cavolo rosso a listarelle sottili (0.5 cm)
- 200 g di vino rosso secco di buona qualità
- 20 g di zucchero grezzo di canna
- 150 g di mela renetta, sbucciata e a dadini (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 40 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Contorno di verza
35 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Salamelle con le verze
1h 5min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Insalata di cavolo rosso e mele
1h 15min
Insalata di cavolo al curry
50min
Carote al Marsala
25min
Catalogna con olive e capperi
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Taccole speziate all'asiatica
30min