Compatibele versies
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di nocciole sgusciate
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 50 g di acqua
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di brodo vegetale
- 150 g di Gorgonzola
- 50 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min