Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
TM5 TM6

Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

4.4 (123 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di nocciole sgusciate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale
  • 150 g di Gorgonzola
  • 50 g di latte

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1899 kJ / 454 kcal
Eiwitten
14.6 g
Koolhydraten
67.8 g
Vetten
15.7 g
Vezels
2.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten