Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 3 foglie di salvia fresca
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 600 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 876.6 kJ / 209.5 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 485.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.
Vellutata di patate e robiola
45 Min