Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carota (80 g circa), pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 cipolla (80 g circa) a pezzi
- 1 gambo di sedano (80 g circa) a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato
- 200 g di lenticchie rosse secche
- 4 pomodori datterino a metà
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 min
Minestra di orzo e piselli secchi
1h
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min