Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di finocchi a fette sottili (2-3 mm)
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 150 g di carote, pelate e a bastoncini (3-4 cm, spessore 5 mm)
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1-2 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere (optioneel)
- 1 scalogno a fette sottili (optioneel)
- 1 - 2 rametti erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana), lavato e asciugato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 401 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bresaola con spinaci e bietoline
40 dk
Insalata di fagiolini
40 dk
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 dk
Petto di pollo e zucchine
50min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Platessa al pomodoro
30 dk
Insalata di tacchino e fagiolini
45 Min
Frittata con verdure
35 dk
Contorno di peperoni al vapore
40 dk