Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carote, a rondelle (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano, a rondelle (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- fette di pane casereccio tostato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1147.1 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Zuppa di ceci e cicoria
1 godz.
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di ceci e rosmarino
1 godz.
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 godz. 10 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa al profumo di curcuma
1 godz.
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min